Biyografim


Parapsikolog Hacer Keskin kimdir ?

Hacer Keskin 3 cocuk annesi evli Sakarya karasuda yaşar. Çocuklarına ve eşine bağlı bir anne ve eş olan Hacer Keskin metafizik enerjiler ile 9 yasinda tanışmıştır. Her hangi bir ramazan ayında oruç tutmak için sahura ailesi ile birlikte kalkar ve yemeklerini yiyip sabah namazını kılıp uykuya dalar. O sırada babası namaz kılmak için camiye gitmiştir. Ve kendisi biranda gözünü açar ve açtığı esnada karsisinda metafiziksel varlık ile karşılaşır. Uzun süre bakışırlar ve kendisi bu varlıktan cocuk olduğu için aşırı korkmuştur. Aslında hersey bugün başlar. Ve varlık gider kendisi ailesine anlatır ama ailesi ona maalesef inanmaz . Daha sonraları sürekli metafiziksel varlık ile iletişim halindedir . Kendisinin psişik yetenekleri olduğunu tam anlamıyla 13 yaşında çözer ve rüyaları artık onun yön göstereni gibidir . Ve aslında o adlandiramadigi ve kim olduğunu bilmediği varlıklar onun candan dostu olmuştur. Çocukluğundan beri doğa üstü şeyleri yaşayan Hacer Keskin bunları pek etrafı ile paylaşmayı sevmez fakat çocukluk döneminden şimdiki yaşına dek kendisinin yaşadığı metafiziksel olaylara birçok insan şahittir .

Kendini tam anlamıyla çözdükten sonra birçok insanın hayatına dokunuş sağlayan Hacer Keskin artık tamamen profesyonellesmistir .

Metafizik ve havas ilmi konusunda kendisini oldukça geliştirmiştir. Aile içi huzursuzluk , eşler arasi sorunlar , nişanlı ve sevgililerin birleşmeleri, büyü bozma ve nazar etkisini bertaraf etme , özel amaçlar için kişiye Özel Tilsim ve Vefk hazırlama, şans, rızk ve kısmet kapaliligi, tıbben sebebi bulunmayan bayilmalar , cinsel isteksizlik , ruhsal manevi yönden sikinti ve bunalimlar , evlilik kısmeti bağlı kiz ve erkekler , birseyden korkan çocuklar ve gençler, benzeri bir çok alanda binlerce kişiye elini uzatmistir ve birçok paranormal olayda Allahin izniyle başarılı olmuştur.

Herkesin bir misyonu vardir . Hacer Keskinin misyonu ise hayırlı işlerde elinden geldiğince yardımcı olabilmektir.

Turkiyede medyum mesleği ile binlerce kişinin her türlü sorununu çözen havas ve gizli ilimler üstadı parapsikolog Hacer Keskin sizlerin bütün sorunları için hizmetinizde.

Degerli ziyaretçiler sizlere özel olarak aşk baglama , geri getirme, bağlama büyüsü, büyü bozma ve kısmet açma gibi çalışmaları parapsikolog Hacer Keskin 7 ile 21 günde çözüm odaklı çalışmalar yapmaktadır.

Arayin sizlerinde sıkıntısına derman olalım.

Parapsikolog Hacer Keskin Turkiyede kendini ilmiyle ispat etmiş nadir yetişen medyumlardandir.

Çocukluktan gelen özelliklerini araştırma ve tecrübeleriyle zenginlestirmis havas , Rukye, hüddam, burç ilimleri ve spiritualizm konularındaki çalışmaları gerek Turkiyede gerekse uluslararası çevrelerce kabul ve taktir edilmiş, medyum özelliklerini gerçek anlamda barındıran profesyonel bir medyum olarak hizmet vermektedir.

Basarili çalışmaları ile birçok kişisel ve aile problemlerini çözüme ulaştıran parapsikolog Hacer Keskin manevi konularda eksik , yetersiz ve kafa karıştıran bilgilerle donatılmış toplumumuza katkıda bulunmayı görev edinen bir anlayışa sahip turkiyede ki medyum olma özelliği ile öne çıkmaktadır.

Parapsikolog Hacer Keskin ayrıca medyumlukla ilgili daha birçok konuda uzmandir ve çalışmaları vardir .

Geniş bilgi için 7/24 herzaman arayabilirsiniz .
Parapsikolog Hacer Keskin muska yapma konusunda da uzman olup en iyi muska yapan hocalardan biridir . Muska yaptırmak için her zaman hizmetinizdedir .


Başa çıkamadığınız tüm sıkıntılarınizda kendisine rahatlıkla ulaşabilir ve danisabilirsiniz . Belkide sıkıntılarınizin sebebi hiç ummadığınız seyler olabilir .

Gerçek ve uzmanlaşmış ask büyüsü çalışmalarında uzmanlaşmış bir medyumdur . Parapsikolog Hacer Keskin güvenilir gercek ünlü medyumlardan biridir.