Skip to content
bilincli-lucid-ruya0

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Önlemleri

Astral seyahat sonrası riskler ve alınabilecek önlemler nelerdir? Astral seyahat riskli midir? Astral seyahat sırasında diğer varlıklar müdahale edebilirler mi?

Başlığa bakarak Astral Seyahatin yapılamayacak kadar tehlikeli olduğu gibi bir anlam çıkartmayın. Şu asla unutulmamalı; İnsan bu evrendeki en mükemmel varlıktır ve sahip olduğu ruhsal güçler, O’nu tüm varlıklardan üstün kılmıştır. Bununla birlikte dünyanın en pahalı ve güvenli otomobilini de almış olsanız iyi bir sürücü olmanız şarttır. Aldığınız aracı kullanmayı bilmiyorsanız onun ne kadar değerli olduğunun bir anlamı kalmayacaktır.

Astral Seyahat Tehlikeli midir?

İnsan iki boyutlu; madde ve ruhsal yönü olan bir canlıdır. Bir özelliği madde boyutunda herkese açık, diğer bir özelliği ise keşfedilmeyi bekleyen gizemli ve yalnızca çaba sarfedenlere açık ruhsal boyuttur. Özü ruhsal olan ancak madde boyutunda önceliği olan bir canlıdır.

Yaşam alanı madde boyutunda olan bir canlının daha önce hiç tanımadığı madde ötesi alemde, madde boyutunda olduğu gibi rahat olması elbetteki beklenemez. 3. boyut dışına çıktığımız andan itibaren  diğer boyut sakinlerinin dikkatini çekmeye başlıyoruz. Nasıl ki karada yaşayan insan suya girdiğinde su aleminde nelerle karşılaşacağını bilemiyor ve gerekli tedbirleri almak zorunda kalıyorsa aynı durum 3. boyut dışına çıktığımızda da söz konusudur.

Birisi sizin bahçenize girdiğinde merak edip acaba bu kim neden burada diye merak etmez misiniz? Veya daha önce görmediğiniz bir canlı türü ile karşılaşsanız veya diğer boyutlardan geldiğini bildiğiniz bir varlığı merak edip incelemez misiniz? Kimse kimseyi kandırmasın aynı durum bizim içinde geçerlidir ve diğer boyutlara geçtiğimiz andan itibaren bizde incelenmeye ve gözetlenmeye başlıyoruz.

Paranormal çalışmalarda bulunanlar bunu bizzat tecrübe etmişlerdir. Ruhsal özelliklerde ve enerjilerde artış meydana geldikçe artık hiçbir zaman hayatımız eskisi gibi olmamaya başlar. Daha önce duyulmayan sesler, rüyalarda değişmeler, daha önce görülmeyen görüntüler, farklı hisler hayatımızda yerini almaya başlar.

Astral Seyahat Sonrası Riskler ve Alınabilecek Tedbirler Nelerdir?

Astral seyahat sonrası riskler nasıl ortadan kaldırılabilir?

Tüm bu yazdıklarım sizi endişelendirmiş ve korkutmuşsa bu konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmamanızdan kaynaklanmaktadır. Karanlık odanın insanı korkutuyor olması içerisinde neler olduğunu bilmememizden kaynaklanır. Konu hakkında yeterince bilgi sahibi olanlar yaşanan ve yaşanacak olanların tümünün doğal bir sonuç olduğunu da bilirler. Alınabilecek en büyük tedbirler daha çok zihinsel katlarla ilgilidir.

  • Öncelikle astral seyahat hakkında yeterince bilgi sahibi olun. Araştırın ve hangi sonucun hangi sebeplerden ortaya çıktığını öğrenin.
  • Çalışma yaparken başkalarının sizi rahatsız etmemesine özen gösterin. Evde bulunanları haberdar edin. Çünkü Yaşayabileceğiz en büyük tedirginlik bu olacaktır.
  • Her zaman pozitif olmaya çalışın.

Düşünce mıknatıs etkisi gösterir; ne ve nasıl düşünürseniz onu çekersiniz; ona çekilirsiniz.

  • Astral seyahat sırasında geri dönememe diye bir şey olmadığını sakın unutmayın. Geri dönmek için “geri dönmeyi düşünmeniz” yeterlidir.
  • Tüm paranormal çalışmalar birbirleri ile bağlantılıdır. Sizi güçlendirecek çalışmaların neler olduğunu da öğrenin.
  • Bilinçli rüya çalışmaları yapın. Bu sizin için büyük pratik olacaktır ve astral seyahat sırasında yaşayacaklarınız, hissedecekleriniz için ön çalışma gibi olacaktır.
  • Uyku düzeninize, yemenize ve içmenize dikkat edin. Fabrika çıkışlı gıdalardan uzak durmaya çalışın.
  • Herşeyin doğal olanını kullanmaya çalışın. Özellikle diş macunu gibi ürünlerin doğal olmasına dikkat edin. (Daha fazla ayrıntı isteyen ve bu konuda ciddi olanlar Epifiz Bezi ve Üçüncü Göz Konulu yazıya bakabilirler)
  • Yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı herkesle paylaşmayın “Deli misin?, Ne işin var böyle konularla, Kafayı yersin” tarzı karşılıklara muhatap olabilir zihinsel katlarda faaliyetlerinizi baltalayabilirsiniz. Merak ettiklerinizi, yaşadıklarınızı ve sorunlarınızı bilenlerle paylaşın ve yardım alın. Bu konuda internette bol miktarda kaynak ve forum bulabilirsiniz. (Forum Sayfaları)
  • Aura hakkında bilgi sahibi olun ve auranızın her zaman güçlü olmasına dikkat edin. (Konuyla ilgili Aura Nedir ve Nasıl Güçlendirilir? konusuna bakabilirsiniz)
  • Korkunuz varsa nedenlerini bulun ve gerekirse tecrübe ederek korkularınızı ortadan kaldırın. Korkunun giriş kapısı olabileceğini unutmayın (Konuyla ilgili Karabasan Nasıl Oluşur ve Bu Durumdan Nasıl Kurtulabiliriz adlı konuya bakabilirsiniz.)
  • Bakış açılarınızı değiştirin. Bir kaşif olduğunuzu ve yeni alemler keşfetmek için yola çıktığınızı düşünün. Böyle bir keşif için risklerin her zaman olası olduğunu tüm boyutlar için kabul edin ve bir kaşif için neler gerekiyorsa onları bu konuda da hazır edin (Bilgi, tecrübe, cesaret)
  • Eğer bilinmeyenleri ortaya çıkartma, yeni keşifler yapma gibi düşünceler size heyecan değil korku veriyorsa tüm hayatınızı yeniden ele alın gerekirse kendinize farklı uğraşlar bulun.