Skip to content
astral-seyahat-ile-bir-baskasi-bize-dokunabilir-mi

Astral Seyahat Sırasında Bir Başkası Bize Dokunabilir mi?

Astral seyahat sırasında bir başkası bize dokunabilir mi? Astral seyahat ya da benzeri bir teknik ile birinin ne düşündüğünü ya da ne hayal ettiğini fiziksel olarak hissetme ihtimalimiz var mı? Uyku ile uyanıklık arasında bir başkasının dokunduğunu hissedebilir miyiz?

Astral seyahatin ileri evrelerinde bir başkasının yanına gidilebilir ve o insana orada olduğunuz hissettirilebilir. Bu telepatik ve ruhsal etkilerle mümkündür. Yanımızda birinin olduğunu hissetme, birinin bize dokunduğunu hissetme, birinin bizi gözetlediğini hissetme gibi durumlar buna örnek olarak gösterilebilir.

Ancak bu yaşananların tamamı bir başkasının astral seyahat sırasında yaptıkları ile ilgili olmayabilir. Vesvese ve telepatik etkilerle diğer varlıklarda bu durumun yaşanmasına neden olabilmektedir. Ruhsal hassasiyetiniz yüksekse diğer varlıkları hissedebilirsiniz veya astral seyahat sırasında bir başkasının yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz.

Astral Seyahat Sırasında Fiziki Temas Mümkün Olabilir mi?

Astral seyahat sırasında fiziki bir temas normal şartlarda mümkün değildir. Ancak “gerçeklik algısı” nda yapılan oynamalarla “his seviyesinde” fiziki bir temas algısına neden olunabilir. Bu mekanizma daha çok hipnoz altında yapılan çalışmalarda karşımıza çıkmaktadır. Hipnoz altındaki birine kibrit çöpü ile dokunarak “eline iğne batırdım” derseniz hipnoz altında bu durum gerçekten iğne batırılmış olarak algılanır ve tüm metabolizme gerçekten eline iğne batırıldığında ne olacaksa ona göre harekete geçirilir. Kibrit çöpü ile dokunulan yer kızarır hatta kanayabilir. Bu bize göre bir yanılsamadır ancak hipnoz altındaki insan için gerçeğin ta kendisidir.

Astral seyahat sırasında da bu ve benzeri mekanizmalar bir başkası tarafından veya diğer varlıklar tarafından kullanılmaktadır. Özellikle

  • Ruhsal hassasiyeti yüksek olan insanlar,
  • Kontrolsüz meditasyon yapanlar,
  • Belli bir amaca yönelik olmayan ruhsal çalışmalar

sırasında bu gibi durumlar sıklıkla gözlenebilmektedir.

Astral Seyahat Sırasında Bir Başkası Etkilenebilir mi?

Çok nadir de olsa doğuştan astral seyahate yatkın ve insan üzerindeki bazı mekanizmaları harekete geçirebilme yeteneğine sahip insanlar tarafından bir üst başlıkta anlattıklarımda dahil müdahaleleler mümkündür. Astral Seyahat Çeşitleri ve Gerçek Astral Evresi linkinde bahsettiğim astral seyahatin son evresine ulaşabilenler bunu yapabilirler.

  • Düşünceler etkilenebilir
  • Düşünceler okunabilir
  • Farklı hisler transfer edilebilir

Bir anda hiçbir sebep yokken çok mutlu olmak, bir anda karamsar bir ruh haline bürünmek, karmaşık bir ruh haline sahip olmak ve yıllardır hatırlamadığımız olayları, isimleri hatırlamak gibi. Bunlar bir anda olur ama o an bu ruh hallerinin ortaya çıkması için bir sebep yoktur. (Örnek mekanizma içindir tüm bu değişimlerin nedeni dış müdahaleler değildir)

Bunun dışında bu ve benzeri etkileri gerçek hayatta yapamayanlar en azından telepatik ve hipnotik etkileri olmayan insanlar bu mekanizmaları nasıl harekere geçirebileceklerini bilmedikleri için astral seyahat sırasında da bu etkileri ortaya çıkaramazlar.

Astral Seyahatte Telepatik Etki Mümkün mü?

Telepatik Mesajların Güçlendirilmesi ve İleri Seviye Teknikler linkinde anlattığım gibi telepatinin en etkili olduğu evre alfateta ve sonrası dalga boylarıdır. Uyku ile uyanıklık arası evreler hem alıcı hem de vericiler için en elverişli evreleri oluşturur. Çünkü arada ruhsal iletişimi kısıtlayacak maddesel bağlar en düşük seviyede bulunmaktadır.

Vesvese dediğimiz etkiler de dahil olmak üzere bir başkasının yapacağı telepatik etkiler Telepatide Fısıltı Derinliği ve Telepatik Fısıltılar ve Telepatik Gelişim linklerinde anlatıldığı gibi fısıltı frekansında aktarılır ki insan iradesinin bunu algılaması ve direnç göstermesi çok zordur. Ancak daha önce benzer çalışmalarda bulunanlar veya bu gibi saldırılara aşina olanlar algılayıp bu etkileri devre dışı bırakabilirler.

Astral Seyahat Sırasında Telepatik Etki İle Aşık Etme

Telepatik etkilerle Astral seyahatte aşık etmek mümkün olabilir mi? Astral seyahat yapan taraf yoğun bir telepatik etkiye sahip ise karşı tarafın zaaflarından yararlanabilmek için bazı mekanizmaları harekete geçirebilir. Astral seviyede hisler, duyusal algılara göre daha etkin bir şekilde kullanılabildiği için “sevgi ihtiyacı” hisseden bir insanın bu zaafından yararlanarak pasif taraf etkilenebilir.

Bu durum tabiki ahlaki yönden doğru değildir. İnsanların zaaflarının kullanılması, iradeleri dışında etkilenmeleri doğru değildir. Gelen bir soru nedeniyle neler yapılabileceğini belirtmek ve yaşadıklarının ne anlama geldiğini anlamayan, neden daha önce yaşamadığı karmaşık duygular içerisine girdiğini anlamaya çalışanlar için özellikle belirtmek istedim.

Bu Gibi Durumlarda Ne Yapabiliriz?

Hiçbir şey.. Dikkate almayın sadece ne olduğunu anlamaya çalışın ve panik yapmayın. Korku ve panik sizi kuşatan ne kadar savunma sistemi varsa tümünü altüst edecektir. Korku insanı zayıf düşürmek için kullanılabilecek en tehlikeli mekanizmadır. Eğer siz o girdaba bir kez kapılırsanız oradan çıkmanız çok zor olacaktır.