Skip to content
7_renk_ip_dm_byleri

Bir bağlama büyüsü olan iple bağlama büyüsü sadece ip büyüsü olarak da bilinmektedir. Büyünün yapılış amacı bağlama büyüleri ile benzerdir ve birisini aşık edip bağlama ya da evli çiftleri birbirine bağlama amacıyla yapılabilir. Kişiler düşmanlarının veya kendileri hakkında kötü konuşan kişilerin dilini bağlamak için de bu büyü uygulamasını yaptırabilir.

İple Bağlama Büyüsünün Yapılışı

Tüm büyü uygulamaları gibi iple bağlama büyüsü uygulanırken farklı niyetler olabilir. Bu büyü de bağlama büyüsü olarak kullanıldığı gibi ayırma büyüsü olarak da kullanılabilmektedir. İple bağlama büyüsünde keten ya da ipek iplik kullanılır. Bu iplikler üzerine yapılan büyünün nedenine göre değişik sayılarda düğümler atılır ve düğüm atma esnasında gereken okumalar yapılır. İp büyülerinde bir, üç, yedi veya daha fazla iplik kullanılabilir. Büyü yapıldıktan sonra iplikler ağırca bir taşın altına konur.

İp bağlama büyüsünde büyüyü uygulayan medyumun dikkat etmesi gereken bir husus vardır. Büyüyü yapan medyum çok temiz olmaya özen göstermelidir. Mutlaka gusül abdesti almalı ve yeni yıkanmış çamaşır ve giysiler giymelidir. Bu büyünün yapımında çeşitli varlıklarla çok yoğun olarak bağlantıya geçilmektedir. Eğer uygulamayı yapan medyum yeterince temiz değilse bu varlıkların medyuma musallat olması söz konusu olabilir. İp büyüleri aşık etme ve bağlama amacıyla yapılabildiği gibi insanların kısmetini ve rızkını kapatmak için de yapılabilmektedir.

İple Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur?

Düğüm atma yoluyla yapılan iple bağlama büyüsü yine aynı yöntemle bozulur. İpe kolay çözülebilecek düğümler atılır. Bu düğümler gerekli okumalar yapılarak teker teker çözülür. Hepsi çözüldükten sonra ip, dolu bir bardak suyun içine bırakılır ve tekrar okuma yapılır. Daha sonra ip sudan çıkarılır ve kendisine büyü yapıldığı düşünülen kişi tarafından içilir. Kişi suyu içtikten sonra ip toprağa gömülür.

Bağlama Celbi Yatırarak Amacına Ulaşmak

Bağlama celbi de sık kullanılan yöntemlerden biridir. Bu celb yöntemini kullandığınız da büyüye göre daha uzun bir süre içerisinde sonuç alırsınız. Yaklaşık olarak doksan gün sonra celb etkilerini kişi üzerinde göstermeye başlar. Ne kadar uzun süren bir işlem olsa da insanlar ve medyumlar da bu yöntemi büyüye göre daha fazla kullanmayı tercih ederler. Bunun sebebi ise bu yöntemde herhangi bir zararlı taraf yoktur. Kişiler hiçbir şekilde zarar görmezler. Aynı zamanda büyü de olduğu gibi bu yöntem günah da değildir. Bu yöntem tamamen rahmani bir yöntemdir. Kişinin temiz bir niyet ile dua ederek Allah’tan dilekte bulunmasıdır. Dua edilerek yapılan herhangi bir zararı olmayan yöntemdir. Bu yüzden bu yöntem çok daha fazla kullanılır. Eşimde beni sevsin isteyen kişiler bu şekilde bağlama celbini kullanabilirler.